Atelier Pierre

Vakmanschap sinds 1950!

Atelier Pierre verwijst naar overgrootvader Pierre Vanhalst die in het begin van de 20e eeuw de kost verdiende als creatieve ondernemer en fotograaf. 'Atelier' verwijst naar de werkplaats van overgrootvader Camille Larridon, die meubelmaker was." 'Atelier' verwoordt ook perfect de omgeving die ze willen creëren voor beginnende designers, het refereert aan ambacht, vormgeven, maken... ‘Pierre’ zorgt dan weer voor persoonlijkheid en authenticiteit”.

Atelier Pierre is bijgevolg een authentiek merk, geworteld in traditie en vakmanschap. Producten worden bij voorkeur ontwikkeld in betaalbare en duurzame materialen.

Wij selecteerden deze 2 collecties:

FIFTY
De Fifty range bestaat uit een bijzondere selectie decoratieve terrazzo-objecten voor huis en kantoor.  Theelichtjes, kaarsenhouder, bloempotjes, vaas en wijnkoeler zijn beschikbaar in verschillende kleurtinten.

FACET
Onder de noemer van het 5x5 project van Designregio Kortrijk sloegen het team van Vanhalst en Cides Product Design de handen in elkaar. Ze lieten zich inspireren door Origami & het Verre Oosten. Op die manier kwamen ze tot deze elegante, geometrische betoncollectie.

Geen producten gevonden...