Festival in a Bottle

Festival in a Bottle is een jong bedrijf dat in 2015 in Rottedam is opgericht. Het idee achter het concept is om de ambachtelijke 18de eeuwse recepten voor het maken van likeuren in een modern jasje te steken. Hierbij hebben wij geprobeerd de flessen zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk te houden. Je voegt alleen zelf de drank toe en het proeven en toosten kan beginnen! 

 

HOE WERKT HET?

  • Het is simpel: U krijgt alles wat nodig is om uw drink te maken. U hoeft hierbij niet alle ingredienten bij elkaar te zoeken. Het enige wat u doet is het toevoegen van de aangegeven drank in het instructieboekje. De aangegeven tijd laten rijpen en uw Festival is gereed voor consumptie!
  • De festivals zijn 100% natuurlijke likeuren en sangria's op basis van gedroogd fruit en kruiden. Er wordt enkel het beste natuurlijk gedroogd fruit gebruikt zonder toevoegingen. 
  • Het resultaat is een lekkere Sangria of Likeur met een hippe kleur en aangename geur en smaak. Perfect om met wat ijs te drinken of te mixen in cocktails en dat alles op basis van natuurlijk fruit.
Geen producten gevonden...