Flawed

Het begon allemaal als een liefdesverhaal!
De Nederlandse Jamilla en Wesley ontmoetten elkaar in een vliegtuig, op de eerste dag van - wat een solo-reis moest zijn - rond de wereld. Helemaal verliefd op elkaar heeft Bali hun hart gestolen vanwege zijn creativiteit en oude cultuur. Op het eiland meer tijd doorbrengen, werd hun droom. En zo gaat het verhaal verder ...

FAIR JEWELRY, FAIR PRICE.
Ze brengen drie maanden per jaar door op Bali, letterlijk naast de vakmensen, hun dromen vastleggend in sieraden. Elk juweel wordt handgemaakt door ambachtslieden in hun gezinswoningen/eigen atelier. Geen massaproductie en ze ondersteunen fair & slow fashion.

De Flawed collectie voelt heel tijdloos aan, met een hippe toets! De juwelen worden door het team in Nederland ontworpen en door de mensen in Bali gemaakt. Steeds op zoek naar de beste technieken.

Al de vergulde sieraden hebben een laag van 14-karaats gouden micron plating over 925 sterling zilver. De basis van de sieraden is zilver. Tevens zit er een extra beschermlaag over de gold plating zodat uw sieraad optimaal beschermd is tegen krassen en beschadigingen.