House Raccoon

House Raccoon is een merk van het gezellige koppel Anneleen en Nathan. Ze werken samen aan de ontwikkeling van hun merk. Anneleen geeft de inspiratie en zorgt voor de mooie branding van het merk. Nathan ontwerpt zelf de hoogwaardige mallen, waar hij vervolgens hun eigen samengestelde betonmix in giet. Elk object dat ze maken heeft zijn eigen uiterlijk, willekeurig gevormd als een steen in de natuur. Unieke eenvoud.

HIGH-TECH MARMEREN BETONNEN VOORWERPEN
Natuurlijke ingrediënten zoals water en marmerstof worden zorgvuldig gemengd met cement en opgewaardeerd met onder andere fijne kleurpigmenten en versterkende microvezels. Als de mix precies goed is, wordt deze in de vormen gegoten. 

ÉÉN BOOM PER PRODUCT
Last but not least heeft het koppel iets toegevoegd dat persoonlijk erg belangrijk voor hen. Afgezien van het upcyclen van sommige materialen (het marmerstof), willen ze echt goed doen voor de natuur, het milieu helpen. Daarom planten ze een boom voor elk (!) object dat door ons verkocht wordt. De mooie concretes worden nog mooier omdat ze op deze manier bossen over de hele wereld terug opbouwen, waardoor het leven van talloze dieren en mensen verbeterd zal worden.

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »