House Raccoon

House Raccoon is een merk van het gezellige koppel Anneleen en Nathan. Ze werken samen aan de ontwikkeling van hun merk met veel aandacht voor mens en natuur. Anneleen geeft de inspiratie en zorgt voor de mooie branding van het merk. Nathan ontwerpt de knappe objecten. Na een paar jaar zwoegen in de garage van Anneleen haar oma worden de producten nu gemaakt en verpakt door de sociale werkplek Mivas in Lier, België. Op deze manier worden de producten lokaal gemaakt, wat uiteraard goed is voor het milieu, maar bovenal kunnen mensen met minder kansen in het leven nu weer een zinvol werk doen. 

Samengevat is House Raccoon een 100% handgemaakt, duurzaam merk dat graag een glimlach op het gezicht van onze geweldige klanten brengt.

NIEUW MATERIAAL: JESMONITE Composiet
Jesmonite is een geavanceerd materiaal dat 40 jaar lang is getest in architectuur wereld en door filmset ontwerpers. Jesmoniet wordt met de hand in de vormen gegoten. De Jesmonite-objecten zijn perfect bestand tegen zowel de hitte van kaarslicht als de koude in de poollucht tot -30 ° C en zijn 100% waterdicht (geen lek). 

GIVING BACK = ÉÉN BOOM PER PRODUCT
Last but not least heeft het koppel iets toegevoegd dat persoonlijk erg belangrijk voor hen. Daarom planten ze een boom voor elk (!) object dat door ons verkocht wordt. Sinds 2017 werden al 15.000 bomen geplant in Ghana, Ethiopië en in de Sub-Sahara landen. De mooie plantenpotten worden nog mooier omdat ze op deze manier bossen over de hele wereld terug opbouwen, waardoor het leven van talloze dieren en mensen verbeterd zal worden.