Kiss My Aperitif

Kiss My Story

OLD SCHOOL MODERNITY

Enkele jaren geleden besloten kleinzonen Niels en Wouter de familietuin in te trekken en zo de handgeschreven recepten van hun grootouders nieuw leven in te blazen en tot een reeks moderne aperitieven te komen. Dit op dezelfde rebelse manier als hun grootouders voor hen deden. Sceptici konden hen niet tegenhouden om tegen de stroom in te gaan. Zo werd ook al snel voor de naam, Kiss My… gekozen.

Trots op de resultaten deelden de broers hun werk dat zeer snel opgepikt werd door high-end cocktailbars en sterrenrestaurants.

Vanaf dat moment ging het hard voor de broers en sindsdien is het nog niet gestopt.

Met achtergronden in de culinaire wereld en interieurvormgeving hadden de broers de perfecte basis om van Kiss My een succes te maken, zowel in smaak als in uitstraling.

Naarmate de vraag groeide, groeide ook hun ambitie. De recepten van hun grootouders delen met de wereld werd dan ook hun missie.

EMBRACE NATURE

Het op de best mogelijke manier respecteren van de natuur, het volgen van de seizoenen en de slow food principes, zijn waarden die de broers hoog in het vaandel dragen. In hun strijd om kwaliteit op de eerste plaats te zetten streven ze ernaar om zoveel mogelijk bio en lokaal te werken.

100% authenticiteit, 0% nonsense