Pineut Gelukzalig Neutje-Zakflacon 200ML

€8,95
Artikelnummer: 70600016
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maak je eigen likeur in zakformaat!
Chocolade is niet voor niets al sinds de Gouden Eeuw een hit. De pure rauwe cacaonibs zorgen voor ultieme geluksstofjes, en dan ook nog eens geserveerd in een vrolijkmakende fles! Goede chocoladevrienden vanille en roze peper maken de diepe chocoladesmaak nog iets complexer. Lekker! Een chocoladelikeur die je zeker vrolijk en blij maakt. Drink deze neut puur of met een tipje slagroom.

Ingrediënten

  • Cacao
  • Vanille
  • Roze peper

Hoe maak je het?
Voeg 500ML jonge jenever toe aan de fles. Schud dagelijks even liefdevol en wacht geduldig af. Na 6 weken filter je de likeur door een fijne zeef, en klaar is jouw likeur. Proost!

————————————————————

SPECIAAL RECEPT: Gelukzalige Brownies

Wij zijn dol op brownies! Vooral als ze met liefde zijngemaakt. Dit lekkere recept is van Donna Hay, een bekende Australische foodie. Kom maar op met dat geluk.

Ingrediënten:

  • 200 gr pure chocolade in stukken
  • 350 gr bruine basterdsuiker (ik gebruik altijd minder)
  • 250 gr boter
  • 30 ml Pineut Gelukzalig Neutje
  • 4 eieren
  • 40 gr cacaopoeder
  • 170 gr bloem
  • 1/2 tl bakpoeder
  • Snuifje zout

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 160 gr.
  • Smelt de boter en de chocola in een steelpan op een laag vuurtje. Laat het vervolgens iets afkoelen.
  • Doe de suiker, Gelukzalig Neutje, de eieren, de cacao, de bloem, het bakpoeder en het zout in een kom. En meng het even door elkaar.
  • Voeg het chocolade boter mengsel toe en meng het geheel door elkaar.
  • Giet het mengsel in een bakblik van 20 cm en bak de brownies in 40 – 45 minuten af.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen