Pineut Kers op de taart-Fles 750ML

Artikelnummer: 70600123
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maak je eigen likeur!
Het ultieme verjaardagscadeau. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze neut. 'Kers op de Taart' feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. Deze nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een kersenlikeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige cocktails.

Ingrediënten

  • Kersen
  • Framboos
  • Vlierbloesem
  • Rietsuiker

Hoe maak je het?
Voeg zelf wodka of jenever toe, schud de fles af en toe liefdevol en … wachten. Vervolgens zet je binnen no-time (1 week) jouw eigen kersen drankje op tafel. Puur natuur en als kers op de taart, ook nog eens verantwoord. Proost!

————————————————————

SPECIAAL RECEPT: Sweet Cherry Sour Cocktailrecept

Een feestelijk aperitief maak je in een handomdraai.

  • 40 ml Kers op de Taart likeur
  • 1 el limoensap
  • 2 el Opgeklopt eiwit

Bereiding:

Klop het eiwit op met een garde of handmixer. Meng de drie ingrediënten vervolgens in een cocktailbeker. Schud flink en schenk het rustig uit in een mooi (cocktail)glas. Als kers op de taart, garneer je het drankje met een kers of framboos uit de likeur en een takje rozemarijn. Proost!

————————————————————

Extra weetje: HET HELE JAAR DOOR KERSEN ETEN
De kersen in deze neut zijn gevriesdroogd. Vriesdrogen is een mooie conserveringstechniek om alle smaak, kleur en vitamines in de vrucht te bewaren en de houdbaarheid flink te verlengen. Hoog zomer, wanneer de kersen rijp aan de bomen hangen, worden overschotten ingevroren en vervolgens gevriesdroogd. Zo gaan de mooie vruchten niet verloren, en kunnen we er het hele jaar van genieten.
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »