Pineut Heilig Neutje-Fles 750ML

€14,95
Artikelnummer: 70600113
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maak je eigen likeur!
Proef de hemel in deze heilige neut, zoet en kruidig als die smaakt. We gebruikten kruiden en specerijen die volgens de eeuwenoude geneesleer een heilzame werking hebben. Kaneel staat garant voor succes en psychische kracht; venkel beschermt, geneest en zuivert; kamille zorgt voor rijkdom en een goede nachtrust; steranijs verwarmt en beschermt je tegen virussen. Dit is de Pastis variant, Proost!

Ingrediënten

  • Steranijs
  • Kaneel
  • Venkel
  • Anijs
  • Kamille

Hoe maak je het?
Voeg 500ML jonge jenever toe aan de fles. Schud dagelijks even liefdevol en wacht geduldig af. Na 4 weken filter je de likeur door een fijne zeef, en klaar is jouw likeur. Proost!

————————————————————

SPECIAAL RECEPT: Hemelse chocolade truffels

Chocoladetrufels smaakten nog nooit zo lekker. Dat komt doordat er een scheut van ons Heilig Neutje in zit. Chocolade maakt gelukkig. Chocolade in combinatie met een heilig neutje maken nóg gelukkiger.

Ingrediënten:

  • 100 g pure chocolade (minimaal 70%)
  • 50 g poedersuiker
  • 50 g boter
  • 2 el slagroom of volle melk
  • 1 eierdooier
  • 2 tl roze peperkorrels
  • 2 el Heilig Neutje
  • 4 el cacaopoeder

Bereiding:

  • Smelt de chocolade met de boter au bain marie. Voeg de suiker roerend toe totdat dit is opgelost en sla met een garde de dooier erdoorheen. Maal de roze peper in een vijzel en roer het door het chocolademengsel. Roer het Heilig Neutje er langzaam doorheen. Laat het chocolademengsel ongeveer een uur in de koeling staan.
  • Doe de cacaopoeder in een kom. Maak met je handen van een bolletje van het chocolademengsel ter grootte van een walnoot. Haal dit bolletje door de cacaopoeder en leg de truffel op een schaal. Leg ze nog even in de koeling voordat je ze serveert. 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen