Azur

azur-story

100% natuurlijk, plantaardig en duurzaam verpakt!

Geïnspireerd door de prachtige Côte d’ Azur, met een passie voor zowel de huid als het milieu, kwam Azur tot leven, opgericht door Eline. Al als jong meisje, was ze geïntrigeerd door de diep paarse, heerlijk ruikende lavendelvelden, de prachtige azuurblauwe Middellandse Zee, de zonnebloemvelden, alle verschillende tinten groen, de lekkere natuurlijke geuren, en natuurlijk de ‘savonneries’.

Als moleculair biologe met een passie voor zowel de huid als het milieu besloot Eline besloot om haar eigen cosmeticaproducten te gaan maken, waaronder de de voedende Azur zepen. Uniek aan onze zepen is dat er een zeker percentage van voedende olie niet mee reageert in de chemische reactie, waardoor onze zeep dus niet uitdroogt maar voedt, en dat voel je!

Al de zepen worden steeds volgens Eline haar receptuur en designs gemaakt. In hun eigen atelier in Groningen produceren ze op ambachtelijke wijze met veel liefde voor zeep- en huidproducten. Alles wordt door eigenhandig gedaan: van productieplanning tot inkoop van grondstoffen, het afwegen van ingrediënten, gieten, snijden en inpakken.

  • 100% natuurlijke en veilige oliën, geuren en kleuren
  • Plantaardige ingrediënten die volledig vegan zijn
  • Huidverzorging én huidverbetering op natuurlijke wijze
  • De producten worden steeds verpakt in gerecycled papier, glas of bamboe