Verzenden & retourneren

 

VERZENDING

GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €100

Kleine juwelen versturen we op uw eigen risico in een enveloppe tegen een voordelig tarief.

ENVELOPPE (tot 100gr)
België  €3
Worldwide  €8

PAKKET (tot 5kg)
België   7,50€
Buurlanden 16,50€ (Nederland-France-Luxembourg-United Kingdom)
Europe  32,80€

OTHER COUNTRIES
Please contact us if you want to order bigger products that don't fit into an envelope. We will investigate the best possible shipping cost for you. Send us a mail at welkom@minibutikbe

GROTERE PAKKETTEN (vanaf 5kg)
Transportkosten voor grotere pakketten (vanaf 5kg) zoeken we graag voor je uit. Contacteer ons via [email protected]

Duid bij het afsluiten van je winkelmandje de correcte verzendwijze aan. Let op, voor grote pakketten kan de optie 'enveloppe' niet gekozen worden. Wanneer dit wel gebeurt wachten we met het versturen van het pakket totdat de correcte verzendkost betaald wordt.

 
TRACK & TRACE

We sturen een track & trace code door via mail bij het verzenden van het pakket.
Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling voor zendingen binnen België. Wanneer het pakket niet afgeleverd kon worden door u afwezigheid laat de postbode een afwezigheidsbericht achter in u brievenbus. U kan dan:

Was je niet thuis toen de postbode je pakje ging leveren? Dan steekt de postbode een afwezigheidsbericht in zijn brievenbus. De bestemmeling kan het pakje dan:

  • ofwel in het dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt afhalen
  • ofwel aanvragen dat de postbode een tweede keer langskomt: telefonisch (022 01 23 45) of online

Haalt u het pakje niet tijdig af, dan wordt het naar ons terug opgestuurd. Deze extra kost wordt u dan aangerekend. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Mini Butik. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de Mini Butik was geboden.

 

TERUGZENDING 

1. Stuur een email naar [email protected] en vermeld je ordernummer en de reden van de retour.  

2. Stuur de artikels terug binnen de 14 dagen na het ontvangen van je bestelling naar onderstaand adres. 

MINI BUTIK
Handelslei 102 bus2
2980 Zoersel, België

Retourzendingen zijn steeds voor jouw kosten en op jouw verantwoordelijkheid. 

3. Wanneer wij het retourpakket ontvangen hebben wordt alles nagekeken en betalen we het bedrag van de bestelling binnen 14 kalenderdagen terug. De verzendingskosten worden niet terugbetaald. 

4. Opgelet, hou rekening met de volgende voorwaarden wanneer je een product wil retourneren:

  • Afgeprijsde artikelen, boeken en goederen met een beperkte houdbaarheid kunnen niet omgeruild of teruggestuurd worden.
  • Enkel onbeschadigde artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen worden teruggenomen.

 

RUILEN IN DE WINKEL KAN OOK!

Artikelen aangekocht via de website kunnen geruild worden in de winkel zelf binnen de 7 kalenderdagen, op vertoon van het kassaticket. De retour artikelen worden hier niet terugbetaald. Je kan wel een kadobon ontvangen. Deze is 1 jaar geldig.

Voor meer informatie over verzending kan je terecht bij onze Algemene voorwaarden.