Meraki

Heerlijke en natuurlijke verzorgingsproducten!

Stop even. Haal adem. Neem een pauze. Maak tijd. Creëer een Meraki-moment. De producten worden ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. Meraki werkt enkel met het beste uit de natuur en gebruikt geen parabenen, kleurstoffen of andere nutteloze chemicals. De producten vullen uw dagelijkse verzorging aan staan door hun mooie verpakking ook nog eens prachtig in je badkamer.

 

Over de makers:

Mariane is een van de toegewijde Meraki-specialisten, die ervoor zorgt dat je altijd de beste huidverzorgingsproducten krijgt. Ik heb haar ooit ontmoet op een beurs en ze spreekt met veel passie over 'haar' producten. Ze werkt en aan nieuwe producten en de verbetering van klassiekers, zo blijft Meraki vernieuwen.

Plan af en toe een time-out in, een mindfulness-dag, met tijd om je lichaam en geest te ontspannen en van het leven te genieten. Ontspanning en jezelf verwennen hoeven geen luxe spabehandeling te zijn. U kunt gemakkelijk thuis uw eigen spa-ervaring creëren - zelfs kleine dingen kunnen een groot verschil maken als het gaat om het creëren van een gevoel van rust en welzijn.