Handed By

handed-by-story

100% gerecycleerd en Handgemaakt voor jou!

Handed By producten worden allemaal met de hand gevlochten. Hierbij worden de eeuwenoude Aziatische gebruiken en gewoonten gerespecteerd. Er wordt hiervoor niet met grote fabrieken gewerkt, maar met de locale handwerkers zelf. De meeste handwerkers zijn vrouwen die vanuit huis werken. Als het werk op het land is gedaan of als de kinderen naar school zijn, worden extra inkomsten gegenereerd door Handed By manden te vlechten. 

Handed By geeft gebruikte industriële plastic een tweede kans. Plastic afval dat anders weggegooid zou worden en in het milieu terecht zou komen met alle gevolgen van dien. Van het plastic afval maken ze granulaat, wat gebruikt wordt voor elk Handed By product.

WE CARE
De garantie dat de producten niet door kinderhanden worden gemaakt. Doordat de vrouwen onder schooltijd kunnen werken, gaan de kinderen naar school.

RECYCLED FOR YOU
Handed By geeft gebruikt plastic een tweede kans. Ze recyclen industrieel afval en gebruiken dit voor het maken van strap, de basis van de manden en tassen.

HANDMADE FOR YOU
De producten worden allemaal met de hand gevlochten. Het is belangrijk dat de Aziatische gebruiken en gewoonten worden gerespecteerd door samen te werken met de lokale handwerkers zelf.

DESIGNED FOR YOU
Handed By is een productontwikkelaar, designer, fabrikant en groothandel ineen. De collecties worden in huis ontwikkeld. Ze gaan continu op zoek naar trends op het gebied van leven, wonen, kinderen en milieu. De ontwerpers gaan aan de slag met alle ideeën!