i.am.klean

Minerale Make-up

i.am.klean
And you?

Hou je van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus?  Dan past de minerale make-up van i.am.klean perfect bij jouw lifestyle! 

Dit minerale Belgische make-upmerk werd ontwikkeld door Caroline Rigo van het brein achter Cent Pur Cent. Zij wil er mee voor zorgen dat de moderne vrouw bewust bezig is met gezondheid in al haar vormen. Niet alleen sporten en voeding, ook  skincare  en  make-up.

 

Missie: Puur & Gezond

De samenstelling van i.am.klean is zo puur en natuurlijk mogelijk. De poeders bestaan uit de meest natuurlijke mineralen. De andere producten zijn as natural as possible. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.

 

Visie

Het ultieme doel is dat iedere vrouw zich mooi kan voelen en helemaal zichzelf kan zijn, zonder dat ze ‘perfect’ moet zijn. Een mooiere wereld creëren begint bij jezelf, bij durven veranderen in je hart en mind, en niet alleen in je hoofd. Daarom onze eenvoudige, eerlijke, gezonde en verantwoorde make-upproducten die je niet alleen een instant hapiness, maar vooral ook een duurzaam gevoel geven! Vraag extra hulp in de winkel!

 

We love animals

We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van onze gezonde make-up niet getest op dieren. De basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties. 100% Vegan dus!

 

Refillable & Easy peasy

i.am.klean is bovendien ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes. Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.