Keecie

Een echte Keecie herken je uit duizenden. Aan het functionele ontwerp met een vintage touch. Aan de verrassende print aan de binnenkant. En aan het vakmanschap waarmee de items zijn gemaakt: alles met de hand en van de beste kwaliteit Italiaans leer, dat met de jaren alleen maar mooier wordt.

En Klaartje heeft dit allemaal ontworpen! Ze heeft een waanzinnig gevoel voor kleur en detail. Bovendien zijn haar ontwerpen niet alleen mooi, maar ook praktisch. Je kunt er alles in kwijt wat je nodig hebt. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik. En ze gaan jarenlang mee.

Waar Klaartje gaat, ze heeft altijd een boekje en een pen bij. Elk Keecie-ontwerp begint namelijk met een schets. De natuur is een grote inspiratiebron en tijdens de vakantie komen vaak ideeën voor prints. 

De unieke Keecie print
De grote verrassing van elk Keecie-item zit vanbinnen: open je tas of portemonnee en ontdek de speelse zeefdrukprint aan de binnenkant. De prints zijn vaak geïnspireerd op flora en fauna, en sluiten aan bij de vorm en de functie van het ontwerp.

Handwerk uit Europa
Keecie staat voor persoonlijk handwerk. De collectie wordt gefabriceerd door een kleinschalig naaiatelier in Polen waar het leuk vertoeven is en waar de tassen en portemonnees van begin tot eind ambachtelijk worden vervaardigd.

Liefde voor het vak
Duurzaamheid en ambachtelijkheid staan voorop in het naaiatelier, maar goede werkomstandigheden zijn minstens zo belangrijk. Het atelier hanteert een roulatiesysteem waarbij alle dertig medewerkers met alle facetten van het leerbewerkingsproces in aanraking komen.

Duurzaamheid
Er wordt gefocust om op alle vlakken in het proces, van ontwerp tot eindproduct én daarna, zo duurzaam mogelijk te zijn en de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Het leer dat gebruikt wordt is 100% afkomstig uit een reststroom. Het zijn de huiden van runderen die overblijven nadat het vlees en de melk is gebruikt. Ook na je aankoop nemen ze hun verantwoordelijkheid door een gratis Repair Service aan te bieden.

Heel veel plezier met je Keecie!