The Mocktail Club

 

the-mocktail-club-story

EASY TO SERVE, EASY TO LOVE

MEET KAAT & MARIE
Het kloppend hart van The Mocktail Club, dat zijn de zussen Marie en Kaat Claessens. Omdat Marie intolerant is voor alcohol gingen ze op zoek naar lekkere alcoholvrije drankjes. Er bestonden maar weinig goede alternatieven en zo bottelden ze in 2017 hun eerste fles. Samen mixen en shaken ze met veel goesting en passie, van de eerste tot de laatste druppel.

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG
Als het op kwaliteit aankomt, doen Marie en Kaat geen enkele toegeving. Zowel voor de mensen die thuis van de mocktails willen genieten als in een sterrenrestaurant. Daarom werken ze enkel met verfijnde, natuurlijke ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Hun eigen atelier is the place where the magic happens. Het is dé plek waar de zussen er met hartenlust op los experimenteren. Het resultaat: steeds nieuwe, unieke en verfrissende smaakcombinaties.

De mocktails worden allemaal bereid met verse vruchten, kruiden, specerijen en ongeraffineerde suikers. De flessen zijn klaar voor gebruik. Schenk de mocktail uit en geef als je wil nog extra smaak met botanicals en een eetbaar bloemetje. Het oog wil ook wat!

Santé!