Wellmark

Bewust van idee tot levering!

Wellmark streeft naar een samenleving die kleine stappen zet richting een beter milieu. Ze streven ernaar hun hele proces zo duurzaam mogelijk te maken. Wellmark producten, zoals de zeepdispensers, zijn dan ook gemaakt van glas en hierdoor duurzaam en navulbaar. Hiermee zorgen ze voor een reductie van plastic zeepdispensers en voor een blijvende accessoire in jouw woning.

Maar ze gaan verder dan dat alleen: Alle producten worden verpakt in 100% gerecycled papier en zelfs onze stickers en plakband worden bewust geproduceerd en ingekocht. Tot slot worden de producten vervaardigt door mensen die werkzaam zijn in een sociale werkplek. Zo weet je dat wanneer je iets bestelt bij ons, je een kleine stap richting een betere leefomgeving zet

Producten met karakter

De producten van Wellmark hebben eigenlijk al genoeg karakter van zichzelf door de weg die ze afleggen voor ze de consument bereiken. Toch mochten de producten iets extra’s krijgen om te koesteren, namelijk een persoonlijk detail. Neem bijvoorbeeld de zeepdispensers, deze zijn verkrijgbaar met een humoristische uitspraak of motiverende affirmatie. Ze zijn een bijzonder cadeau voor iemand net zo bijzonder, of gewoon voor jezelf. En het staat nog mooi in elk interieur ook!